Sitemap  |  Verzend Ticket  |  Contact
header - Breunesse ICT
Computer problemen? - Afspraak maken klik hier!

Waarom Glasvezel

Per jaar stijgt het internetgebruik met 39%

De komst van het Internet heeft er toe geleid dat de stroom aan dataverkeer de laatste jaren explosief is gestegen. Met elkaar maken we constant gebruik van de bestaande koper en kabelnetwerken die in de grond liggen. Daarnaast is de veelzijdigheid aan digitale diensten enorm toegenomen. Internetten, televisie kijken, bellen, gamen, we doen het allemaal en het liefst ook nog allemaal tegelijk. De bestaande netwerken raken vol. De verkeersdrukte veroorzaakt filevorming, uiteindelijk stilstand en dit betekent achteruitgang. Een glasvezelnetwerk is een geheel nieuwe infrastructuur met een gegarandeerd hoge bandbreedte. Een hoge bandbreedte geeft een snelle doorstroming van het internet- en televisieverkeer.

Een glasvezelverbinding van is een megasnelle verbinding. Uw eigen unieke huisaansluiting zorgt ervoor dat er altijd een constante verbinding is. Ook als alle apparaten in huis gelijktijdig gebruik maken van de glasvezel blijft de snelheid constant. Bovendien is de snelheid symmetrisch, wat betekent dat zowel de up- als downloadsnelheid gelijk is. Dit kan alleen met 100% glasvezel. De capaciteit van glasvezel is onbeperkt. Op dit moment wordt nog maar een zeer klein deel van de glasvezelkabel gebruikt, zelfs bij een pakket van 500Mbps internet.

Dat een internetaansluiting via glasvezel niet duurder hoeft te zijn dan uw huidige aansluiting bewijzen de huidige tarieven. Supersnel internet koopt u al voor 50 euro per maand.COMPUTER PROBLEMEN?

Maak direct een afspraak!
We nemen, voor de details van de afspraak, contact met u op.


Laatste project:

BosBox is een bedrijf in Eemnes waar zowel zakelijk als particuliere klanten opslagruimte kunnen huren.