Sitemap  |  Verzend Ticket  |  Contact
header - Breunesse ICT
Computer problemen? - Afspraak maken klik hier!

Bullguard anti-virus & back-up

Ook op zoek naar een goede virusscanner, of een simpele methode om uw foto's / documenten te backuppen? Sinds kort verkoopt Breunesse ICT te Baarn, Bullguard Internet Security, na enkele testen met verschillende pakketten, kwam deze uit de bus als een goedwerkende, niet te zware virusscanner met voldoende functies wat je van een anti-virus pakket kan verwachten. Het grote voordeel is dat er direct een optie inzit om gegevens naar de Cloud te backuppen.

Nieuwsgierig geworden, download direct een gratis proefversie van Bullguard Internet Security door hier te klikken.

De voordelen van BullGuard Internet Security op een rijtje:

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

In enkele minuten geïnstalleerd. Door het vernieuwde ontwerp en de intuïtieve bediening kunt u heel eenvoudig een snelle scan uitvoeren, beveiligingsniveaus aanpassen, back-ups maken, instellingen wijzigen enzovoort. Alles is met één klik te bereiken vanuit het hoofdscherm van BullGuard.

Antivirus. Onderschept alle virussen.

De nieuwe versie van Antivirus met Behavioural Detection spoort nieuwe virussen op aan de hand van hun gedrag op uw computer. Samen met de detectie van bekende malware op basis van definities vormt dit een beveiliging met meerdere defensielagen voor uw pc, die praktisch ondoordringbaar is.

Firewall. Geef cybercriminaliteit geen kans.

Bescherm uw computer tegen ongewenste hackers en identiteitsdiefstal. De firewall beschermt u tegen netwerkaanvallen en voorkomt dat cybercriminelen uw systeem binnendringen.

Spamfilter. Geen spam, geen oplichting.

Verspil geen tijd met het opruimen van irritante spamberichten! Verwijder met BullGuard Spamfilter de ongewenste e-mails en e-mails die worden gebruikt voor oplichting, zoals phishing en de verspreiding van virussen, of die in vreemde talen zijn gesteld.

Bullguard - Veilig browsenVeilig browsen. Elke website. Gecontroleerd!

Geniet op uw gemak van alle mogelijkheden op internet. Een speciale functie van BullGuard controleert alle websites in uw zoekresultaten. U krijgt te zien waar de sites over gaan en of ze veilig zijn, en u wordt gewaarschuwd voor schadelijke code of phishing-pogingen.

Ouderlijk toezicht. U bepaalt zelf waar de grenzen liggen.

Zorg dat uw kinderen veilig van het internet kunnen genieten. Met Ouderlijk toezicht van BullGuard kunt u de toegang tot verdachte websites blokkeren, bepalen hoe lang ze op internet mogen en hun activiteiten in de gaten houden. Zo voorkomt u dat ze online worden gepest of in aanraking komen met ongepast materiaal.

PC Tune Up. Uw pc. Snel en schoon.

BullGuard PC Tune Up verwijdert onnodige bestanden en verbetert de prestaties van uw computer. Het maakt geheugen vrij zodat uw computer op volle snelheid werkt.

Backup. Waardevolle gegevens. In veiligheid.

U krijgt 5 GB GRATIS online opslagruimte om belangrijke gegevens, foto's, muziek en meer veilig op te slaan. Bepaal zelf waar u een back-up van wilt maken en hoe vaak, of gebruik de automatische back-upfunctie. U kunt zelfs met één klik een back-up maken van de inhoud van mappen. En dat is nog niet alles: de opgeslagen gegevens kunt u direct openen en bekijken wanneer u wilt, of terugzetten op een andere computer of zelfs op uw telefoon.COMPUTER PROBLEMEN?

Maak direct een afspraak!
We nemen, voor de details van de afspraak, contact met u op.


Laatste project:

BosBox is een bedrijf in Eemnes waar zowel zakelijk als particuliere klanten opslagruimte kunnen huren.