Sitemap  |  Verzend Ticket  |  Contact
header - Breunesse ICT
Computer problemen? - Afspraak maken klik hier!

Niet ieder oog hoeft alles te zien, toch?

Weet u wat uw kinderen allemaal online krijgen te zien? Ruim 69% van de ouders weet dit namelijk niet. De kans is groot dat u daarbij hoort.

Met het multimediafilter ISA® kunt u specifiek bepalen wat uw kinderen wel of niet te zien krijgen. En door de heldere, toegankelijke interface, kunt u ook makkelijk op afstand uw instellingen thuis aanpassen. Kortom op en top controle over een veilig en zorgeloos digitaal mediagebruik van u en uw kinderen.


Meer informatie over de werking van het filter of direct bestellen: https://www.solcon.nl/particulier/isa/ wilt u meer informatie, of het filter aanvragen via Breunesse ICT, vul dan het contactformulier in.

 

 

Tijdslot

Tijdslot instellen

Stel in overleg met uw kinderen een tijdslot in zodat ze niet gestoord worden door berichten op hun smartphone tijdens het maken van hun huiswerk.

 

Cyberpesten

Cyberpesten

Helaas komt cyberpesten steeds vaker voor. ISA® helpt u om het ontvangen van social media berichten even uit te zetten.

 

Ongewenste-sites

Ongewenste sites

Wilt u dat bepaalde sites niet toegankelijk zijn voor uw kinderen? Stel het filter zo in zodat uw kinderen zorgeloos kunnen internetten.
Een fijn idee, toch?

 

Virus

Virus

Een virusbesmetting bij een bezoek aan bepaalde websites is zo opgelopen. ISA® helpt u een dergelijke virus aanval te voorkomen.COMPUTER PROBLEMEN?

Maak direct een afspraak!
We nemen, voor de details van de afspraak, contact met u op.


Laatste project:

BosBox is een bedrijf in Eemnes waar zowel zakelijk als particuliere klanten opslagruimte kunnen huren.