Sitemap  |  Verzend Ticket  |  Contact
header - Breunesse ICT
Computer problemen? - Afspraak maken klik hier!

Breunesse ICT nu ook Ziggo Business Partner

Wij hebben als onafhankelijke ICT reseller bewust gekozen voor de zakelijke diensten van Ziggo. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste kabelnetwerk van Nederland aan voor zowel consumenten als ondernemers zoals u. Kiest u voor de diensten van Ziggo, dan kiest u voor kwaliteit, grote capaciteit en een regionale persoonlijke aanpak in samenwerking met geautoriseerde partners zoals Breunesse ICT.

De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial kabelnetwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa. Ziggo blijft investeren in het netwerk, de systemen en de infrastructuur om de concurrentiepositie te behouden en te versterken. De unieke netwerkvoorsprong, focus op de klant en voortdurende innovatie stelt Ziggo in staat toonaangevende diensten aan u te kunnen leveren. Dat doen we voornamelijk in onze regio zoals voor de plaatsen: Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum, Spakenburg, Bunschoten, Bussum, Huizen, Laren, Eemnes, staat u dorp of stad er niet tussen, neem rustig contact met ons op voor de mogelijkheden.

Benieuwd wat Ziggo zakelijk voor u kan betekenen?

Een Alles-in-1 pakket met een zakelijke professionele helpdesk, alle afspraken vastgelegd in een Service Level Agreement en alles op 1 BTW-factuur. Dit kan al vanaf 52,50, klik hier om de opties voor u te bekijken.COMPUTER PROBLEMEN?

Maak direct een afspraak!
We nemen, voor de details van de afspraak, contact met u op.


Laatste project:

BosBox is een bedrijf in Eemnes waar zowel zakelijk als particuliere klanten opslagruimte kunnen huren.