Sitemap  |  Verzend Ticket  |  Contact
header - Breunesse ICT
Computer problemen? - Afspraak maken klik hier!

Breunesse ICT levert nu ook internet via de Glasvezel

Breunesse ICT is sinds 2010 gespecialiseerd in internetdiensten, automatisering en computeronderhoud. De vraag om ook betrouwbaar en snel internet in combinatie met telefonie of televisie te leveren, werd steeds groter. Breunesse ICT is daarom de samenwerking aangegaan met TriNed Glasvezel. Vanaf vandaag levert Breunesse ICT internet, telefonie (vast, VoIP, mobiel) en televisie aan alle inwoners en bedrijven in Baarn die aangesloten worden op het  glasvezelnetwerk van Reggefiber.

TriNed levert naast internet, telefonie en televisie ook diensten op het gebied van zorg en welzijn. Denk daarbij aan een persoonlijk alarm, medicatie-herinnering, huisalarm met camerabewaking,  beeldbellen etc. Door de krachtenbundeling ontstaat een solide dienstenleverancier met de klantenservice direct om de hoek!

TriNed Glasvezel heeft ruim 14 jaar ervaring met glasvezel op particulier en zakelijk gebied. Van woon-, zorg- en overheidsinstellingen tot aan accountantskantoren, winkels en duizenden particulieren. Allen vertrouwen dagelijks op de diensten van TriNed.


Voor een gratis advies kunt u contact met ons opnemen via 035 54 364 06 of via het contactCOMPUTER PROBLEMEN?

Maak direct een afspraak!
We nemen, voor de details van de afspraak, contact met u op.


Laatste project:

BosBox is een bedrijf in Eemnes waar zowel zakelijk als particuliere klanten opslagruimte kunnen huren.