Sitemap  |  Verzend Ticket  |  Contact
header - Breunesse ICT
Computer problemen? - Afspraak maken klik hier!

Glasvezel gemeente Baarn

Als 30% van de huishoudens in Baarn kiest voor glasvezel, dan komt glasvezel ook echt in Baarn. Voor 26 januari 2014 dienen de inwoners van Baarn te kiezen voor glasvezel. U kiest voor glasvezel door een abonnement af te sluiten bij een van de service providers die internet, televisie en telefoon leveren via het glasvezelnetwerk.

Breunesse ICT is daarom de samenwerking aangegaan met Solcon. Solcon Is de afgelopen 4 jaar door de consumentenbond uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland en de Alles in 1 dienst van Solcon word gewaardeerd met een 8,0. Vooral op het gebied van klanttevredenheid scoren ze hoge ogen.

Met een snel groeiende schare tevreden klanten tonen ze aan dat steeds meer mensen op zoek zijn naar eerlijk internet. Als innovatieve en 100% Nederlandse provider zijn zij daarom hard aan de slag het internetlandschap verder te verbeteren. Bijvoorbeeld door de introductie van hun razendsnelle glasvezel en het beschikbaar maken van een aantal praktische apps om het gebruik van internet nog veiliger te maken!Voor een vrijblijvend persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met Breunesse ICT via 035 54 364 06 of glasvezel@breunesse-ict.nl

Of klik hier om het contactformulier in te vullen.COMPUTER PROBLEMEN?

Maak direct een afspraak!
We nemen, voor de details van de afspraak, contact met u op.


Laatste project:

BosBox is een bedrijf in Eemnes waar zowel zakelijk als particuliere klanten opslagruimte kunnen huren.