Sitemap  |  Verzend Ticket  |  Contact
header - Breunesse ICT
Computer problemen? - Afspraak maken klik hier!

Webdesign

Een website is tegenwoordig in veel gevallen het belangrijkste middel om te communiceren met bestaande en potentiële klanten. Het is daarom erg belangrijk dat uw website aansluit bij uw visie en bedrijfsvoering. Bevat uw website relevante informatie en de juiste uitstraling dan vergroot dit de kans op online succes; meer klanten die u via internet kunt bereiken. Of bestaande klanten die gemakkelijk contact met u kunnen opnemen en die u op de hoogte kunt houden van al uw werkzaamheden.

Vindbaar
Het internet groeit en er komen dagelijks vele nieuwe websites bij. Om serieus de strijd aan te kunnen gaan met uw concurrenten is het belangrijk dat uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Maatwerk
Door onze ervaring op zowel technisch als grafisch gebied kunnen wij voor ieder vraagstuk een passend maatwerk oplossing ontwikkelen. De mogelijkheden variëren van eenvoudige informatieve websites tot complexere websites zoals een webshop met een online betaalsysteem.

Content Management Systeem
Wisselt de content op de website regelmatig? Bijvoorbeeld nieuwe vacatures, nieuwsberichten in een blog of wil je regelmatig nieuwe projecten aan je bezoekers tonen? Dan gaat een goed Content Management Systeem (CMS) je veel tijd en hoofdpijn besparen. Daarom heeft Breunesse ICT zijn eigen CMS geschreven. Lees hier meer over dit CMS systeem.COMPUTER PROBLEMEN?

Maak direct een afspraak!
We nemen, voor de details van de afspraak, contact met u op.


Laatste project:

BosBox is een bedrijf in Eemnes waar zowel zakelijk als particuliere klanten opslagruimte kunnen huren.