Sitemap  |  Verzend Ticket  |  Contact
header - Breunesse ICT
Computer problemen? - Afspraak maken klik hier!

Google Drive

Overal zie je het en lees je het. We gaan in de cloud, we werken in de cloud en de toekomst is de cloud, aldus IT-deskunigen. Maar wat is dat dan precies? En hoe werkt het dan?

Werk in de Cloud, maar wat is het?

De term cloud is eigenlijk een beetje misleidend. Het staat gewoon voor internet, maar net als een wolk is dat niet tastbaar. Een cloudserver is dan ook niets meer of minder dan een server die aan het internet hangt, waarop internetters kunnen inloggen op afstand.

Google Drive

Google Drive is een online opslag dienst, waar u al uw bestanden op kunt slaan, het werkt als volgt, u slaat de bestanden online op zodat ze overal vandaan te bekijken en te benaderen zijn, vanaf u tablet of u computer het maakt niet uit. Met deze nieuwe toepassing krijg je een eigen online opslagruimte, een virtuele harde schijf als het ware. Voordeel is dat de bestanden niet meer fysiek op uw computer staan, waardoor het verlies van data beperkt word.

Enkele voordelen van Google Drive:

  • U kunt altijd en overal, via iedere pc bij uw gegevens.
  • U maakt automatisch backups.
  • U hoeft nooit meer te slepen met externe harde schijven.

Denkt u erover om Google Drive te gaan inzetten thuis of voor uw bedrijf, bijvoorbeeld ter vervanging van je file-server, neem dan contact met ons op, wij kunnen u daarbij helpen.COMPUTER PROBLEMEN?

Maak direct een afspraak!
We nemen, voor de details van de afspraak, contact met u op.


Laatste project:

BosBox is een bedrijf in Eemnes waar zowel zakelijk als particuliere klanten opslagruimte kunnen huren.