Sitemap  |  Verzend Ticket  |  Contact
header - Breunesse ICT
Computer problemen? - Afspraak maken klik hier!

Google Adwords

Veel ondernemers die een website hebben, zullen de term Google Adwords wel eens voorbij hebben horen komen, maar wat ze er mee kunnen, of wat ze eruit kunnen halen is een grote vraag.

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google waarmee je jouw advertentie in Google kunt laten verschijnen in de lijst met "gesponsorde koppelingen", ook wel advertenties genoemd.

Je adverteert bij Google Adwords op zoekwoorden, ook wel keywords genoemd. Dit zijn woorden of woordcombinaties die de gebruikers van Google intypen om iets te zoeken. Zodra een gebruiker van een Google een zoekwoord intypt waar jij op adverteert wordt jouw advertentie getoond. (meestal in een licht geel vlak aan de bovenkant of rechterkant).

Je betaalt dan per klik op jouw advertentie een paar cent aan Google, Adwords ziet er zo uit:

Direct hoog in de zoekresultaten?

Direct resultaat bij zoekopdrachten

Het voordeel van Google Adwords is dat je letterlijk binnen enkele minuten bovenaan in de zoekresultaten van Google kunt komen. Je hoeft dan geen goede website te hebben die aan alle eisen van zoekmachine optimalisatie voldoet. Je plaatst een betaalde advertentie en je staat direct bovenin de resultaten (wel afhankelijk van het aantal concurrenten natuurlijk).

Benieuwd geworden?

Of heeft u nog meer vragen over Google Adwords of zou u graag zoekmachine optimalisatie willen toepassen op uw website dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.COMPUTER PROBLEMEN?

Maak direct een afspraak!
We nemen, voor de details van de afspraak, contact met u op.


Laatste project:

BosBox is een bedrijf in Eemnes waar zowel zakelijk als particuliere klanten opslagruimte kunnen huren.